4.kolo

28.08.2011 21:02

No tak po 4.kole naše mužstvá stoja veľmi dobre. Snažia sa dosiahnuť tie najlepšie výsledky.

27.8.2011 -  Dorast

Naši dorastenci na domácej pôde hostili dorastencké mužstvo z Liptovskej Lúžnej. Všetci fanúšikovia očakávali jedno, a to výhru.

To sa aj naplnilo, keď naše mužstvo už od úvodných minút hralo veľmi pekne, a hosťom dávalo najavo kto je tu doma. Už v 10.minúte sa naše mužstvo ujalo vedenia gólom Michala Hlaváča , ktorému nádherne prihral Ľubomír Janči. Ani po tomto góle hostia nehrali nič, a vyzeral to jasný duel. V 38.minúte zvýšil na 2:0 Andrej Púček, ktorý bez menšieho zaváhania vyškolil brankára hostí. Domáci mali navrch a do 45.minúte stále domáci útočli.

Do druhého polčasu nastúpili domáci vo veľmi skvelej forme. No hostia sa snažili útočiť a dať gól, ale to sa im napokon aj podarilo keď 49.minúte hostia znížili náskok na 2:1. Ale domácich to trocha rozčúlilo a po tom góle dali hosťom jasne najavo že chcú vyhrať. Už 52.minúte sieť hostí rozvlnil Michal Hlaváč a zvýšil na 3:1.  Potom domáci pokúšali o ďalšie skvelé finty a preto v 67.minúte zvýšil náskok domácich Atila Gaál na 4:1. Hostia už sa nevedeli skoncentrovať a robili veľké chyby, a na to doplatili keď 86.minúte si strelili vlastný gól a upravili skóre na 5:1. Proste Štiavnický dorast ukázal že vedia aj vyhrávať a majú na vrch.

 

28.8.2011 - Žiaci

Naše žiacke mužstvo dnes cestovalo do Likavky. Naše žiacke mužstvo nevyhralo už 3kolá za sebou a preto dnes sa očakávalo že si to napravia. V Likavke to vyzeralo veľmi pekne do brány sa postavil Tomáš Baďo, a to bola dobrá taktika nášho mužstva. No len v 37.munúte sa domáci ukázali a otvorili skóre na 1:0. Naši žiaci sa snažili streliť gól za každú cenu, a to mohol skúsiť Michal Ondrejka v 44.minúte ale nedokázal prekonať domáceho brankára. A preto domáci v 49.minúte rozvlnili sieť hostí po druhý krát a zvýšili na 2:0. Stále sa to vyvýjalo veľmi dobre ale Liakvka tlak ustála a preto v 65.minúte upravila na konečných 3:0.

 

28.8.2011 - A.mužstvo

Naš mužstvo cestovalo dnes na dôležitý zápas do Turian. Išli tam s cieľom vyhrať a odviezť si odtial plný pošet bodov. Podľa toho zo začiatku aj hrali , veľmi rýchly futbal a to bolo skvelé. Fanúšikovia hostí stále pozorovali a čakali kedy padne prvý gól.celý prvý polčas sa útočilo ale gól bohužial nepadol. Tak po 45.minúte bol stav nerozhodný 0:0.  Do druhého polčasu vybehli hostia vľmi dobre oddýchnutý a skoncentrovaný, a to sa aj ukázalo keď 49.minúte krásne vyškolil domáceho brankára Róbert Semeník, a ukázal aké má strelecké kvality a tak otvoril skóre na 0:1.  To naši hrali veľmi vynikajúce a do 90.minúty mali veľmi dobré šance, ale napokon naši stav udržali a vyhrali 1:0.