Zhrnutie 2.kola

14.08.2011 22:12

Opäť sa vám hlásim, po ďalšom víkende.

Všetci boli napätý čo naše mužstvá vyčarujú a koľko bodov si zoberú. No bohužial fanúšikov štiavnického futbalu musím sklamať.

Včera 13.8.2011 sa na domácej pôde predstavili naši dorastenci, ktorý hostili mužstvo s Palúdzky. Tento zápas mal priniesť štiavnickému dorastu 3body, no bohužiaľ sa tak nestalo. Zo začiatku naše mužstvo malo veľa perfektných akcií, no škoda že ich nedokázali premeniť. Najprv Benčo dobre pretiahol brankára Palúdzky keď kopol nádherný priamy kop. Potom od 35min. do 45.min. , trocha naše mužstvo prestalo hrať a do šatní sa tak odchádzalo s výsledkom 0:0.  Do 2.polčasu nastúpili oba mužstvá oddýchnuté a v dobrej forme. No bohužiaľ v 47.minúte to prišlo. Bohužial mužstvo Palúdzky dokázalo skórovať a tak sa aj ujali vedenia. 0:1No a potom opäť naše mužstvo tlačilo mali veľa šancí na vyrovnanie  no škoda že po faule Rada Dvorského bol rozhodca nekompromisný a poslal ho rovno pod sprchy po červenej karte. Naše mužstvo hrralo teda v oslabení, ale to im nejak neprekážalo keď stále naše mužstvo útočilo. V 72.minúte nádherným centrom preveril brankára Palúdzky, Jakub Jacko, no škoda nemal toľko šťastia a lopta neprešla za chrbát brankára. Do konca stretnutia sa presadili ešte viacerý hráči napr. ako:  Michal Hlaváč, Braňo Ondrejka.  No to očakávané vyrovnanie neprišlo a naše mužtvo tak prehralo smolne 0:1.

Dnes 14.8.2011 boli na programe ďalšie 2 stretnutia ale an pôde hostí.

Naši žiaci cestovali do Palúdzky. Všetci čakali že žiaci si napravia bilanciu z minulého zápasu. No škoda nekonalo sa nič normálne. Zo začiatku im Palúdzka ukázala kto je doam pánom. Ale žiaci sa trocha pozbierali a vystrelili dobré strely, ale škoda, že nedokázali skórovať.

No to sa podarilo domácej Palúdzke, ked po penalte rozvlnili sieť Lukáša Cibulku a bolo 1:0. No potom to naši snažili sa napraviť ale mali smolu. Palúdzka to využila a strelila gól na 2:0. A tak ostalo do konca zápasu.

A. mužstvo cestovalo do Kalinova.  Naše mužstvo začalo hrať svižne. Ale Kalinovo zakročilo a strelili našim góla na 1:0. Ale naši sa oprášili a nehceli si spraviť hanbu a tak vyrovnali na 1:1. No ale prišlo potom len nakopávanie lôpt a všetci fanúšikovia čakali že tam asi zaspia. Ale 15minúť pred koncom zápasu našim neprialo šťastie a dostali gól na 2:1 a to naše mužstvo začalo mrzieť, lebo chceli získať aspoň 1bod. To sa im ale nepodarilo.

 

Po tomto víkende si naše mužstvá do tabuliek nepripísali ani bod. Ale veríme že ďalší víkend už to bude lepšie.  Nič nieje stratené, len treba bojovať.!!!!