5.kolo

04.09.2011 19:56

3.9.2011  -  Dorast

Naše dorastenecké mužstvo cestovalo na Švošov.  Naše mužstvo chcelo získať 3body, ale domáci boli proti.  Už od úvodného hvizdu sa našim nedarilo vytvárať žiadne skvelé akcie, a domáci skórovali už v 15.minúte a vyhrávali 1:0.  Po tomto góle naši zodvihli trocha hlavy a tlačili dopredu, vytvárali si dobré útoky, presadili sa ako napríklad: Púček, Jacko, Hlaváč.   No ale po menšom otrasení domáci Švošov nabral na obrátkach a v 26.minúte strelili gól na 2:0. O pár minút neskôr, čiže v 34.minúte domáci opäť rozvlnili sieť a to už bolo 3:0.  No ale tak naši tiež ukázali že vedia dávať góly a po krásnej akcii v 43.minúte upravil skóre vynikajúci hráč Andrej Púček. Tak po 45.minútach naše mužstvo prehrávalo smolne 3:1.   Ale nádej zomiera posledná, a tochto pravidla sa držali aj naši dorastenci a stále si vytvárali dobré akcie. len škoda že to nepadlo tam kde to malo, ale šlo to vedľa alebo to vychytal brankár hostín.  A už 48.minúte domáci opäť zvýšili svoj náskok na 4:1.  A potom sa stále už len kopili akcie na Štiavnického brankára a on opäť pohorel v 59.minúte ked dostal gól na 5:1. Naše mužstvo sa ešte trocha prebralo k životu a dalo si aspoň nejaký gól, a to v 65.minúte, keď opäť Andrej Púček skvelým lobom prekonal ich brankára a upravil skóre na 5:2. Lenže to nebolo konečné skóre, a domáci opäť zaúradovali v 81.minúte a zvýšili na 6:2. Potom ešte domáci upravili stav stretnutia v 88.minúte na konečných 7:2, čo bolo naozaj veľká smola našeho mužstva.

 

 

4.9.2011  - Žiaci

Tak naše mužstvo hostili mužstvo z Liptovskej Lúžnej, práve preto sme všetci očakávali výťazstvo. Napokon po silnej drine sa to vydarilo, ked v 15.minúte po skvelom útoku si naši dobre ponahrávali a napokon to poslali pred brankára hostí, a jeho vlastný hráči si loptu nevšimli a zasotili ju za bránkovú čiaru. 1:0. Do 72.minúty sa nič mimoriadneho neudialo, lebo oba mužstvá potom hrali ako zaspaté. Tak naše mužstvo napokon vyhralo 1:0.

 

4.9.2011  - A.mužstvo.

Dnes sa stretli dve vynikajúce mužstvá, bolo to vidieť aj na zápase, proste zápas ako z veľkej knihy taký nezahrá ani MFK Ružomberok, proste nádhera. Naši hostili mužstvo z Banskej Bystrice a to bolo viedieť kvalitný futbal sa začal hrať už od 1.minúty. A to sa začalo ukazovať aj na akciách a v 5.minúte sa do vynikajúcej šance dostal Peter Kajan, ale nedokázal presne zakončiť. Ale v 15.minúte si ďalšiu šancu vyskúšal Peter Halák a perfektne prestrelil brankára hosttí, a skóroval 1:0. Potom hostia sa snažili zaútočiť a vytvoriť si niekoľko šancí, ale proste domáci im to nepovolili. A preto v 31.minúte zvýšil náš skvelý útočník Róbert Semeník na 2:0.  Už v 39.minúte sme vyhrávali 3:0, keď opäť skóroval Róbert Semeník. Hosťom sa to prestalo páčiť a začali faulovať a veľmi tvrdý faul prišiel v 42.minúte a zároveň na to aj červená karta, tak od 42.minúte sme hrali v prsile.  Do druhého polčasu sme nastúpili takisto v skvelom tempe a využili všetko čo sa dalo, pálili s každej pozície, ale bohužial už to tam enpadlo. Hostia sa snažili ale nič im nevychádzalo, a do 90.minúty sa na stave nič nezmenilo a vyhrali sme 3:0 nad dobrým mužstvom.