9.kolo

02.10.2011 19:12

Naše mužstvá cez tento víkend opäť mohli preukázať svoje strelecké kvality. Niektorým sa to podarili a získali aj body, No niekto sa trápil.

Naši dorastenci si na domácej pôde viedli veľmi dobre a snažili sa vyhrať. Po prvom polčase to tak nevyzeralo že sa im to podarí, ale druhý polčas, to vyzeralo úplne inakšie a napokon po skvelých akciách a kvoli skvelému týmu vyhrali 4:2.nad Svätým Krížom.

Také šťastie už nemali naše A.mužstvo, ktoré v Martino robilo chybu za chybou. Už od 1.polčasu sme sa trápili nevedeli sme sa presadiť a na to sme aj doplatili ked po 1.polčase sme prehrávali 0:2. Ale cez 2.polčas sa to úplne vymenilo domáci Martin hrali ako vymený a robili chybu za chybou a preto  hostia vyrovnali na 2:2 to bolo veľmi dobre, a čakali sme že si odnesieme aspoň 1bod, no bohužial sa tak nedialo, a 90+ minúte sme inkasovali gól po rohovom kope na 2:3. Proste smola a preto zaostávame za Martinom až 5bodov.

Dnes naši žiaci cestovali do Liptovských Sliačov kde sa snažili za každú cenu ale Sliače začali tlačiť a preto vyhrali 3:1. Bola to smola ale to sa stáva.