Posledné kolá našich mužstiev v jesennej časti

30.10.2011 22:36

29. 10. 2011      Dorast

Naše dorastenecké mužstvo hostilo na domácej pôde mužstvo z Ľubochne.    Jasným cieľom domácich bolo 100% zvíťaziť. Od úvodu to nebolo až také jednoznačné, keď domáci spálili veľa vypracovaných šancí. Ale zase mali sme veľmi peknú hru, čo sa týkalo  obrany, záloha aj útok.

No dlho sme s toho nedokázali vyťažiť, stále sme len nastrelovali lopty na brankára hostí. Treba ale vyzdvihnúť mená domácih hráčov napr. ako: Martin Švoš, Ľubomír Janči, Andrej Púček, Michal Hlaváč, ktorý naozaj nič nenechávali na náhodu a stále hrali naplno. No bohužial po 1.polčase bol stav stretnutia nerozhodný 0:0..    Do 2.polčasu sme nastúpili oddýchnutý a skoncentrovaný ale aj tak sme nedokázali streliť gól.

Počas zápasu nastali aj viaceré striedania ktoré mali domácich nakopnúť k väčšej efektívite, ale napokon to vyšlo až v 86.minúte, kedy sa domáci dostali do skvelého brejku a dokázali s toho naplno vyťažiť a streliť gól.  Týmto gólom napokon aj zaslúžene vyhrali 1:0, a pripísali si nakoniec jesennej časti dôležité 3body, ktoré ich vytiahli až na 8.priečku.

 

30. 10. 2011    Žiaci

Naši žiaci sa dnes predviedli v zápase v ktorom si zmerali sily Máj Černová a Liptovská Štiavnica, kedže sa domáci nachádzajú na poslednej priečke, tak sa očakávalo že hostia zabodujú naplno. Bohužiaľ po takom výkone aký predviedli oba tými môžu byť radi aj za ten 1 úbohý bod.

Už od 1.minúty sa začal hrať nezáživný futbal, a tak to pokračovalo až do 20.minúty. Od 20.minúty sa začala hra troška vyvýjať ale aj tak bola to slabota.

 

30. 10. 2011     A. mužstvo

Dnes naše A.mužstvo cestovalo do Ladomerskej Viesky, kde sa stretli z mužstvom zo Žiaru nad Hronom,  už od úvodných minút sa bolo na čo pozerať, nádherné akcie, ale keď obrancovia zaspali , tak hosťujúci útočníci nám to dali pocítiť veľmi rýchlo a aj preto sa dostali domáci do vedenia už v 11. minúte.

a bolo 1:0.  Po niekoľkých minútach sa naše mužstvo prebudilo a dokázalo odpovedať na chyby domácich, a vyrovnali sme na 1:1.

To by nebolo nič zlé, keby sa od 32.minúty nepresunú domáci pred našu bránu a tlačili ako sa len dalo, a napoko sme dostali aj gól do šatne v 42.minúte na 2:1.

Do 2. polčasu nastúpili mužstvá akože sa tomu vraví oddýchnuté, lenže najhoršie bolo na tom to, že mužstvá si oddýchli tak, že sa nehralo úplne nič, proste úplná bieda, katastrofa, inými slovami sa to nedá nazvať. Záloha s prepáčením na p.... a obrana tiež.

Útok lenivý, nemožné, domáci mali možnosť zvýšiť stav stretnutia aj na 3:1, ale by museli trafiť aspoň na bránu.