3. kolo zápasov

21.08.2011 22:49

20.8.2011 -    Dorast:         Naše dorastenecké mužstvo sa predstavilo na pôde hostí na Lúčkach.  Štiavnickému mužstvu išlo len o jedno a to vyhrať. Úvodné minúte sa začali pre naše mužstvo veľmi dobre. V 8.minúte po rohovom kope nastal faul na Adama Benča, to sa domácemu mužstvu neoplatilo faulovať, ked naše mužstvo premenilo penaltu, konkrétne hráč Jakub Jacko.  0:1.    No naše mužstvo malo stále naviac, ale bohužial rozhodca bol nekompromisný a niekedy to aj preháňal a preto odpískal proti našemu mužstvu trocha aj vymyslenú penaltu, konkrétne 13.minúta.  Hosťom sa podarilo vyrovnať na 1:1.  To ešte nik netušil, že naši dorastenci prestanú hrať, aj keď domáci tiež nehrali nejaký dobrý futbal. Proste do 45.minúty úplná bieda.

Po polčase mužstvá vybehli na ihrisko v plnej zbroji, s jediným cieľom vyhrať. Ale mužstvo domácich posilnilo ofenzívu a tak sa hralo do 73.minúty, kedy naši dorastenci inaksovali po menších nezhodách gól na 2:1.  Proste katastrofa, prišlo ešte pár dobrých striel an bránu domáceho mužstva, ale škoda že sme ich nevedeli premeniť. A to nás stálo body.  Nevadí  veríme že na budúce to bude lepšie.

 

 

21.8.2011 -      Žiaci.      Tý dnes hostili na domácej pôde nováčika z Východnej.  Zo začiatku sa zápas javil veľmi skvele, naše mžstvo si rozoberalo mužstvo Východnej ako keby tam nehrá nik. To však využil v 15.minúte Michal Ondrejka ktorý rozvlnil sieť hostí, a otvoril skóre na 1:0.

O pár minút neskôr sa opet opakovalo to isté, keď v 29.minúte opäť zvýšil Michal Ondrejka na 2:0.  To už sme mysleli že žiaci majú isté 3body na domácej pôde, no škoda že 39.minúte nádhernú šancu zahodil Michal Ondrejka, ktorý mohol dať hatrick.  Mužstvo hostí sa povzliechalo a 46.minúte po chybách našich žiakov  znížili stav na 2:1.  Potom opäť naše mužstvo hralo dobrý futbal ale veľkej školáckej chybe obrancou sa mužstvo hostí odtrhlo a vyrovnalo na 2:2.  Bola to škoda, ked domáci zahodili šancu zisku 3bodov.   Ale tak nebol by zlý ani 1bod.  Ale to by nesmeli naši nechať Východnú hrať a 2minúty pred koncom zápasu sa hosťom podarilo zvýšiť na 2:3.       Proste blamáž. Nevadí.  !!!!!!!!!!!!!

 

                  A. mužstvo-  V skvelom zápase sa stretlo  domáce mužstvo s nováčikom s Ďanovej. Čakali sme čo vymyslí nováčik. Ale zo začiatku začali hrať veľmi pekne a v 8.minúte sa mužstvo hostí ujalo vedenia a zvýšilo na 0:1.  Ale domáce mužstvo sa nejak nevedelo na domácej pôde skoncentrovať, a nechávali veľké príležitosti  hosťom s Ďanovej.  tak sa hralo až do 45.minúty.    Po polčase vyšli obe mužstvá na trávnik s amlými zmenami a dobre naladené. Ale hlavne to začali využívať domáci.  Začali hrať skvelú hru,  a to sa im aj vyplatilo ked 57.minúte vyrovnal Peter Kajan.  1:1.  Do konca zápasu sme mali veľmi veľa akcií, ale nedokázali sme streliť gól. Ale všetko zachránil náš skvelý hráč Róbert Semeník, ktroý na konci nastaveného času, po skvelej finte obohral brankára hostí a zvýšil na 2:1. To sa nepáčali hráčom Ďanovej a jeden z nich neudržal nervy na uzde, ale rozhodca to vyriešil po svojom, a jednoducho bez akýchkoľvek vecí, ho vylúčil. A tým sa zápas A.mužstva aj ukončil.       Ďakujeme!!!!!!!!!!