Futbalové zápasy našeho mužstva

07.08.2011 23:00
Konečne sa nám začal ročník 2011/2012 futbalu, naše mužstvá odohrali skvelé zápasy.
Včera naše dorastenecké mužstvo hralo na pôde súpera v Hubovej, kde si počínali veľmi dobre, bohužial na výťazstvo to nestačilo. Naše dorastenecké mužstvo sa snažilo vyhrať zo všetkých síl, vyhrávali zo začiatku aj 1:0, no bohužial nastal rýchli zvrat v zápase a dorastenci po menších chybách , dostali góly, napokon Hubová zvýťazila 5:2.
Dnes boli na programe ďalšie 2zápasy, keď naši žiačikovia si zmerali sily na domácej pôde s Liskovou. Naši žiaci, nevedeli už od začiatku sa skoncentrovať a hrali ako keby boli po nejakej nočnej žúrke. :D
To Lisková využila naplno a našim žiakom nastrielali toľko gólov , koľko sa len dalo, tento zápas skončil debaklom pre Štiavnických žiakov 0:7.
No Štiavnickú dobrú povesť zachránili aspoň A- mužstvo ktoré hostilo na domácej pôde mužstvo z Lietavskej Lúčky.
Zápas začal hneď zo začiatku bol zaujímavý a veľmi pekný. Naše mužstvo malo veľmi veľa šancí, a to dokázali aj využiť, keď po 1.polčase naše mužstvo vyhrávalo 2:0. Bohužiaľ do 2.polčasu naše mužstvo nastúpilo ako vymenené, ale všetko podržal skvelý Štiavnický brankár, ktorý nepustil za svoj chrbát ani jednu strelu.
No v 80.min. všetko zakotvil Čačo, a rozvlnil opäť sieť hostí a upravil na konečných 3:0. Napokon do koca zápasu sa už nič nemenilo.